Tu smo zbog vas.

Preko sledeće forme možete nam poslati poruku ukoliko su vam potrebne bilo kakve informacije ili želite da se prijavite za neki od naših programa.

Rođena u Prilepu, 1960. godine, gde je završila srednju medicinsku školu, a zatim diplomirala na Filozofskom fakultetu u Skoplju. 

Njeno zanimanje za jogu javilo se pre 30 godina, kada počinje sa kontinuiranim radom na sebi i bavljenjem ovom disciplinom.

Usavršavala je svoje znanje u Indiji, sa ciljem da otkrije mističnu tajnu promene koju ova drevna veština nudi svojim praktičarima. Kada je spoznala odgovore na tom putu, postavila je sebi novi izazov koji je i danas deo njenog svakodnevnog života. Promena navika polaznicima u AnaRado joga centru korektivno terapeutske joge kao i mogućnost da na tom mestu pronađu rešenja za različite životne i zdravstvene probleme.

Baš kada pomislite da ste probali sve i ništa nije dalo očekivane rezultate, tu je AnaRado centar korektivno terapeutske joge i Snežana Radojičić, kao primer da je sve moguće. 

Završila je

– Školu terapeutske joge u trajanju od 500 sati u Asana Andiappan College of Yoga Research Centre, u Chenaju
 – Školu za instruktore Hatha Yoge kod Dragana Lončara, 
– Školu za instruktore u AbhayaranyaYogpeet school u Rishikeshu,
– Školu za instruktore u Yoga &Reiki u Shri Sant Sewa Yogu ashram (Hymalayan Yoga Academy),
– kurs za Thai Yoga masažu u Sunshine House u Grčkoj. 

U više navrata boravila je i sticala znanja u Internacionalnom Sivananda Yoga Vedanta Centru, Iyengar školi u Omkarananda Patanjala Yoga Kendra.

Pohađala je časove Iyengar yoge u Ramamani Institutu u Pune, Iyengar skolu u Yogabyasa – Matunga kod Zubina Zarthoshtimanesh i IyengarYogashraya školu u Mumbaiju.

Prisustvovala je časovima Ayurvede, u Svazha Ayurvedskoj Klinici u Kumily, Kerala. U svojoj biografiji Snežana Radojičić ima i dva završena on line napredna iyengar yoga kursa, 101 i 201, kod Carrie Owerko.

Član je više godina Yoga Alliance i Evropske Yoga Federacije (EYF) kao I Internacionalne Asocijacije za Yoga terapeute (IAYT).

Putovanja u Indiju i pohađanje nastava u prestižnim školama opredelilo je njen izbor da se posveti terapeutskoj jogi. Veliko iskustvo na polju proučavanja, rada i vežbanja ove drevne discipline učinilo je da Snežana nije tek predavač i instruktor već neko ko odlično percepira nedostatke svojih polaznika, i neumorno radi na njima – kako kroz same sekvence joge, tako i kroz praktične savete.