O nama

Na sunčanoj strani života

Studio Ana Rado yoga sem što bez svake sumnje jeste jedan od najlepših i najbolje opremljenih studia u gradu, bez dodatnog učitavanja, svakako je, po oceni samih vežbača, i izmaštani kutak u kome neprikosnoveno vladaju mir i radost.

Prostrani studio odiše vedrinom i prozračnošću, a pečat ovom malom univerzumu dala je učiteljica Snežana Radojičić koja svakog člana velike družine dočekuje sa osmehom i nesavladivim entuzijazmom.

Prostor je u potpunosti prilagođen vežbanju yoge. Pored rekvizita koji su dostupni svakom vežbaču, studio po izboru enterijera liči na pravu malu yoga kuću u kojoj pored velikih i malih statua Bude, pažnju privlače pažljivo odabrani detalji- oslikanih abažuri, retko kamenje, fontane i male zen bašte.

Studio Ana Rado yoga autentičan je i u duhu Indije osmišljen prostor u kome je vežbanje zaista mali znak pažnje koji možete priuštiti sebi.

Stazama Iyengara

Ime koje je zadužilo nauku o jogi i sve savremene vežbače svakako je B.K.S. Iyengar. Kroz dugogodišnje iskustvo on je sistematizovao preko dvesta asana i pranayama tehnika, pri čemu je ustanovio anatomske principe na kojima se one zasnivaju. Svaka i najmanja nijansa u položaju tela je bitna, i Iyengar je insisitirao na tome, kako bi se prodrlo do dubokih anatomskih slojeva tela, što Jogu čini izazovnom za inteligenciju, telo i um.

Guruji_nov2012

B.K.S IYENGAR

B.K.S.Iyengar je razvio terapeutski pristup položajima. Osmislio je metod modifikujući položaje, kako bi ljudi sa zdravstvenim problemima kao i pacijenti sa invaliditetom, iz njih izvukli najveće koristi, tako da je poznat i kao stručnjak u tretiranju kompleksnih medicinskih problema…

 

Slike našeg studija