EYF-logo-rgb-web
destra1
Logo
IYAT
Kada se za nekog kaže da živi u skladu sa onim što radi onda je prva asocijacija učitelj joge Snežana Radojičić. Veliko iskustvo na polju proučavanja, rada i vežbanja ove drevne discipline učinilo je da Snežana nije tek predavač i instruktor već neko ko odlično percepira nedostatke svojih polaznika, i neumorno radi na njima - kako kroz same sekvence joge, tako i kroz praktične savete.

Snežana Radojičić, rođena je u Prilepu, Makedoniji 1960. godine. Nakon završene srednje medicinske škole, i sticanja znanja koja će kasnije biti značajna za njeno profesionalno bavljenje jogom, diplomira na Filozofskom Fakultetu u Skoplju. Sa jogom se upoznaje pre više od dve decenije kada kreće njen kontinuiran rad na sebi i bavljenje ovom disciplinom, da bi pre 18 godina počela da radi kao instruktor joge. Njeno usavršavanje je vezano za Indiju gde je boravila nekoliko puta po više meseci. U Indiji je stekla dodatna znanja pohađajući kurseve i škole iz oblasti joge, meditacije i ayurvede. Završila je Skolu terapeutske joge u trajanju od 500 sati u Asana Andiappan College of Yoga Research Centre, u Chenaju, Školu za instruktore Hatha Yoge kod Dragana Lončara, Školu za instruktore u AbhayaranyaYogpeet school u Rishikeshu, Školu za instruktore u Yoga &Reiki u Shri Sant Sewa Yogu ashram (Hymalayan Yoga Academy), kurs za Thai Yoga masažu u Sunshine House u Grckoj. U više navrata boravila je i sticala znanja u Internacionalnom Sivananda Yoga Vedanta Centru, Iyengar školi u Omkarananda Patanjala Yoga Kendra. Pohađala je časove Iyengar yoge u Ramamani Institutu u Pune, Iyengar skolu u Yogabyasa - Matunga kod Zubina Zarthoshtimanesh i IyengarYogashraya školu u Mumbaiu. Prisustvovala je časovima Ayurvede, u Svazha Ayurvedskoj Klinici u Kumily, Kerala. U svojoj biografiji Snežana Radojičić ima i dva završena on line napredna iyengar yoga kursa, 101 i 201, kod Carrie Owerko.
Putovanja u Indiju i pohađanje nastava u prestižnim školama opredelilo je njen izbor da se posveti terapeutskoj jogi. O svojim putovanjima i jogi pisala je u više časopisa koji izlaze u Srbiji i regionu, te bila na tu temu gost televizija.
Član je više godina Yoga Alliance i Evropske Yoga Federacije (EYF). Takođe je član Internacionalne Asocijacije za Yoga terapeute (IAYT)

Yoga ALLIANCE

Screen Shot 2018-12-18 at 00.42.52

IAYT sertifikat za yoga terapeuta.

Internacionalna Yoga Akademija, učitelj joga terapije.

Rishikesh yog peeth sertifikat joge i meditacije

Joga i Reiki skola, Indija, sertifikat joga učitelja

Fakultet za sport i turizam , Instruktor specijalista joge.

Sertifikat o položenom osnovnom kursu instruktora joge,
škola joge Dragana Lončara (Vidya Yoga)

Škola joge Dragana lončara, sertifikat o učestvovanju na kursu meditacije

Sertifikat za tradicionalnu tai joga masažu